Medlemskap

Litteraturrundan ekonomisk förening är ett kooperativ för dem som vill delta i eller driva egna projekt inom det litterära området tillsammans med andra i föreningen.

Medlemskap förutsätter en vilja att delta aktivt i verksamheten eller vara samarbetspartner i någon form. Medlemmarna är författare, förlag, litterära sällskap eller kulturentreprenörer med inriktning på litteratur. Just nu är vi cirka 100 medlemmar och via anslutna föreningar flera gånger fler.

Litteraturrundan fyller tio år 2023.

Jag har tagit del av stadgarna och betalar in medlemsinsats (500:-) och årsavgiften (250:-) inalles 750:- kronor på föreningens Bankgiro 276-8794 eller swisha smidigt till föreningens swishnummer: 1231672005 inom en vecka efter dagens datum. (Obs: Det går att skanna qr-koden direkt här)

Obs: Medlemsansökan behandlas ej förrän avgiften är registrerad på föreningens bankkonto.  När mitt medlemskap är godkänt kommer jag att informeras om detta. Om jag inte blir antagen återbetalas medlems- och årsavgiften omgående. Medlemsavgiften är av engångskaraktär medan årsavgiften återkommer varje år. Återbetalning av medlems- och årsavgiften regleras i stadgarna.

Ansökan skickas med mail (skriv dina uppgifter direkt i worddokumentet och spara ned som pdf)  till helenislandia@gmail.com  eller med frankerat brev till: 

Litteraturrundan, Önneköp Per Bings väg 10, 242 98 Hörby.

Föreningen kommunicerar med sina medlemmar via mail.

Föreningen stärks tack vare ditt medlemskap.

Jag ger mitt tillstånd till att föreningen kommer att lagra mina personuppgifter jag angivit ovan och i enlighet med Dataskyddsförordningen (DSF) och personuppgiftsförordningen (GDPR), se nedan. Samtidigt godkänner jag att föreningen får lov att skicka information till mig via min mailadress. Mina personuppgifter lämnas ej vidare. Jag ger även mitt tillstånd att mitt namn och foto får publiceras på föreningens hemsida och sociala media, typ facebook och Instagram.

Tack för din ansökan. 

Helen Halldorsdottir, ordförande