Medlemskap

Litteraturrundan ekonomisk förening är ett kooperativ för dem som vill delta i eller driva egna projekt inom det litterära området tillsammans med andra i föreningen.

Medlemskap förutsätter en vilja att delta aktivt i verksamheten eller vara samarbetspartner i någon form. Medlemmarna är författare, förlag, litterära sällskap eller kulturentreprenörer med inriktning på litteratur. Just nu är vi cirka 40 medlemmar och via anslutna föreningar flera tusen.

Från början var Litteraturrundan en del av Författarcentrum Syd, men ombildades till en självständig ekonomisk förening för några år sedan. Vi har dock fortfarande ett nära samarbete med FC Syd.

Nästa år fyller verksamheten tio år.

Jag betalar in medlemsinsatsen 500 kronor på BG 276-8794.

Medlemsansökan behandlas inte förrän medlemsinsatsen är bokförd hos banken.

När jag beviljats medlemskap betalar jag in årsavgiften 150 kronor till samma konto.

Om jag inte beviljats medlemskap återbetalas medlemsinsatsen.

Medlemsinsatsen är en engångsinbetalning och årsavgiften en årlig avgift.

Jag ger mitt tillstånd till föreningen att lagra mina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (DSF) och Personuppgiftsförordningen (GDPR).

Samtidigt godkänner jag att föreningen får skicka information till min mailadress. Medlemmar som saknar mailadress godkänner att informationen skickas med vanlig post.

Mina personuppgifter lämnas inte vidare.

Jag ger även tillstånd till att mitt namn och foto får publiceras på föreningens hemsida och på sociala medier som Facebook och Instagram.

Ansökan sänds med mail till info(at)litteraturrundan.se eller med frankerat kuvert till:

Litteraturrundan ekonomisk förening

Talltiteväg 17

237 36 Bjärrred

Tack för din ansökan!